Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний
Тел.:
Гостьова віза в Канаду до хлопця / нареченого 2021 оформлення віз, фото на avisa.com.ua

Опубліковано на Avisa:   05.07.2021

На даний момент кордони Канади поки що закриті для туристичних, гостьових і бізнес поїздок, але деякі категорії відвідувачів по гостьовому візиту все ж можуть в'їхати в країну.

Ви можете в'їхати в Канаду по гостьовому візиту 2021 якщо:

  • Ви є близьким членом родини громадянина Канади або постійного жителя Канади. Під близьким членом родини мається на увазі: чоловік / дружина, не заміжні діти до 22-х років, які потребують фінансової підтримки, батьки, опікуни, рідні та зведені брати / сестри.
  • Ви можете в'їхати в Канаду по гостьовому візиту якщо Ви перебуваєте в романтичних стосунках з громадянином Канади або постійним жителем Канади. А також Вам обом виповнилося 18 років, Ви перебуваєте у відносинах принаймні 1 рік і проводили час фізично, або проживали спільно якийсь час.

У цій статті ми розглянемо, як отримати гостьову візу в Канаду до хлопця або нареченого 2021. Пандемія, закриті кордони, на жаль, не сприяють розвитку романтичних відносин між парами, особливо якщо йдеться про відносини між людьми, які проживають в різних країнах. Через те, що кордони Канади дуже довгий час були закриті практично для всіх, уряд Канади ввів дозвіл відвідувати свою другу половинку, а також відвідувати своїх близьких родичів.

Яким чином можна відвідати свого молодого чоловіка або дівчину в Канаді?

  1. У вас повинна бути діюча віза в Канаду.
  2. Ви повинні отримати письмовий дозвіл (written authorization) від співробітника Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Як Ви вже зрозуміли, насамперед необхідно запустити процес отримання візи в Канаду. Між іншим, подати на візу в Канаду вже можна, візовий центр і посольство Канади відкриті. Якщо у Вас є діюча віза в Канаду категорії Visitor visa, Ви сміливо можете подавати заявку про дозвіл на в'їзд до Канади.

Як отримати гостьову візу в Канаду до хлопця?

  • Зібрати необхідний пакет документів.
  • Перекласти пакет документів на англійську мову.
  • Заповнити візові форми: IMM 5257, IMM564 і в разі потреби форму Schedule 1.
  • Подати документи онлайн на сайті Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).
  • Оплатити візовий збір.
  • Отримати лист від Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) про необхідність здати біометричні дані.
  • Записатися у візовий центр Канади, щоб здати свої біометричні дані.
  • Після того як Ви здасте біометричні дані, Ваші документи будуть розглядати протягом 14 робочих днів.
  • Отримати лист від Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) про необхідність подати закордонний паспорт для вклеювання візи.
  • Надіслати паспорт кур'єрською службою у візовий центр Канади для вклеювання візи.
  • Отримати паспорт з візою.

Як Ви помітили отримання гостьової візи в Канаду до хлопця / дівчини досить складний і копіткий процес. В компанії Avisa Ви отримаєте якісну консультацію, заощадите свій час, а наші фахівці поставляться до Вашої ситуації з особливим підходом.

Ключовим моментом при оформленні візи до хлопця в Канаду матиме значення Ваш і його пакет документів:

  • Ви повинні будете продемонструвати докази Ваших відносин.
  • Ваш хлопець або дівчина, які проживають в Канаді, повинні вислати для Вас запрошення.
  • Вам необхідно документально переконати візового офіцера, що у Вас є міцна прив'язка до країни проживання.
  • Ви і / або Ваш хлопець / дівчина повинні надати фінансові документи, які покажуть Вашу і / або його / її здатність покрити всі витрати на території Канади.
  • Ми рекомендуємо також написати мотиваційний лист.

Отримати візу до Канади по запрошенню від хлопця чи дівчини абсолютно реально. Якщо у Вас тривалі відносини, і Ви зможете переконати візового офіцера в тому, що у Вас немає імміграційних намірів залишитися в Канаді, принаймні на даний момент, Ви без проблем зможете отримати візу.

Вартість гостьової візи в Канаду до нареченого становить 185 канадських доларів (візовий збір). Якщо Ви раніше здавали біометричні дані, вартість становитиме - 100 канадських доларів.

Якщо Ви вже отримали візу в Канаду, Ви повинні подати заявку про дозвіл на в'їзд до Канади (written authorization) в Службу імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Як отримати дозвіл на в'їзд до Канади?

  1. Ваш молодий чоловік або дівчина, які офіційно проживають в Канаді, повинні нотаріально завірити форму Application for authorization and statutory declaration form (IMM 0006).
  2. Ви повинні продемонструвати докази Ваших відносин.
  3. Ви повинні будете відправити документи і завірену форму електронною поштою до Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Оформити гостьову візу в Канаду до нареченого і отримати дозвіл на в'їзд до Канади в умовах пандемії і закритих кордонів - реальність. Якщо Ви давно не бачилися зі своєю другою половинкою, хочете познайомитися ближче з Канадою, а також познайомитися з сім'єю Вашого коханого/коханої, Ви можете це зробити прямо зараз. Компанія Avisa має величезний досвід в оформленні подібних типів віз. Наші фахівці заповнять всі необхідні форми, проконсультують який список документів необхідно надати в посольство від обох сторін, перекладемо Ваші документи на англійську мову. Наші спеціалісти будуть підтримкою для Вас з самого початку процесу і до кінця.

Рейтинг: 0 / 5 (0)

Поради

Корисно знати

Коли почне працювати Візовий центр Канади в м. Києві та у Львові

Поступово в Україні і в інших країнах світу слабшають карантинні заходи. Але, на жаль, коронавірус нікуди не подівся, і ...

Скільки потрібно часу для оформлення візи в Канаду?

Отже, як правильно розрахувати час, щоб все встигнути? Потрібно починати з планів, якщо це туризм - продумайте деталі по ...

Супер віза в Канаду

Візові вимоги Канади такі, що кожен іноземний громадянин, який бажає відвідати Канаду повинен мати дозвіл на... ...

Що потрібно знати про візу в Канаду в період пандемії коронавіруса

Практично всі країни світу охоплені новим вірусом Covid-19, тому уряду вводять карантинні заходи спрямовані на уповільне ...

Віза в Канаду дистанційно

Ми живемо в столітті інформаційних технологій. З настанням карантину багато людей і компаній перейшли на дистанційну роб ...

Подайте
швидку заявку

З Вами зв'яжеться наш менеджер для обговорення деталей

Введіть ім'я
Введіть номер телефону
Введіть ваше мiсто
Avisa
Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний