Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний
Тел.:
Студентська віза в Канаду 2021 оформлення віз, фото на avisa.com.ua

Опубліковано на Avisa:   26.01.2021

Освіта за кордоном - мрія багатьох абітурієнтів. Особливо якщо мова йде про Канаду. Майбутніх студентів приваблює ця країна, тому що дипломи канадських навчальних закладів цінуються дуже високо в сучасному світі, а також оплата за навчання обходитися дешевше ніж у Великобританії чи США. Якщо абітурієнт вступив до вузу Канади це не означає, що цього буде достатньо для перетину кордону. Щоб потрапити в країну необхідно відкрити студентську візу в Канаду. Наша компанія Avisa надає допомогу в оформленні студентської візи в Канаду, і ми будемо раді поділитися з Вами своїм досвідом.

Процес оформлення студентської візи в Канаду категорії Study permit не простий та довготривалий. Розглядати документи посольство може до 3-х місяців. Тому рекомендуємо звернутися в посольство Канади якомога раніше.

Студентська віза в Канаду видається на термін від 12 місяців до 4-х років. Терміни будуть залежати від програми навчання. Якщо Ви плануєте навчатися в Канаді до 6 міс, Вам не потрібна буде навчальна віза. Вам необхідно буде оформити візу відвідувача (Visitor visa в Канаду).

Як оформити студентську візу в Канаду 2021?

Припустимо Вас зарахували до навчального закладу в Канаді і тепер не знаєте, з чого почати. Нижче ми напишемо необхідні кроки, які допоможуть Вам розібратися в процесі детальніше:

Крок 1. Обрати спосіб подачі документів. Через візовий центр або онлайн на сайті уряду Канади.

Крок 2. Зібрати необхідні документи.

Крок 3. Перекласти всі документи на англійську або французьку мови.

Крок 4. Заповнити візові анкети.

Крок 5. Оплатити візовий збір онлайн на сайті уряду Канади за допомогою дебетової картки.

Крок 6. Подати документи онлайн або через візовий центр Канади.

Крок 7. Здати біометричні дані.

Крок 8. Отримати студентську візу в Канаду.

Як отримати студентську візу в Канаду 2021?

Найголовніше - це зібрати максимально повний пакет документів. Саме від Ваших документів, буде залежати рішення візового офіцера. Отже, які документи обов'язково потрібно надати:

  • Лист про зарахування від навчального закладу в Канаді (Letter of acceptance);
  • Підтвердження фінансової підтримки. Це означає, що Ви повинні мати спонсора, який зможе забезпечити всі Ваші витрати на навчання, харчування, проживання в Канаді. Або Ви повинні мати власні заощадження, за допомогою яких Ви зможете утримувати себе і членів своєї сім'ї, якщо вони планують їхати з Вами. Мінімальні кошти для підтримки себе (не включаючи оплати за навчання) становлять на рік - CAN $ 10,000 в разі, якщо Ви будете вчитися і жити за межами Квебека. Якщо Ваш навчальний заклад розташований в Квебеці мінімальні кошти для підтримки себе - CAN $ 11,000 в рік (без урахування оплати за навчання).
  • Мотиваційний лист. Обов'язково напишіть лист про те, чому Ви хочете вчитися в Канаді, чому вибрали саме цей навчальний заклад, як застосуєте отримані знання в майбутньому. Даний лист допоможе візовому офіцерові зрозуміти Вас краще, а також Ваші цілі.
  • Довідка про несудимість.

Вартість студентської візи в Канаду.

Візовий збір навчальної візи в Канаду становить - CAN $ 235.

Причини відмови в студентській візі в Канаду:

  • Помилки в анкеті;
  • Ви не змогли переконати візового офіцера в тому, що навчання в Канаді для Вас є вкрай важливим;
  • Недостатня кількість фінансів;
  • Погана прив'язка до батьківщини;
  • Відсутність одного або кількох документів.

Відмову у візі в Канаду отримати легко і в разі відмови всі грошові кошти за консульський збір пропадуть. Уникнути відмови у візі допоможуть наші висококласні фахівці компанії Avisa. Вони  повноцінно Вас проконсультують, заповнять візові анкети з дотриманням всіх вимог посольства Канади, підготують Ваші документи до подачі в посольство в найкоротші терміни.

Рейтинг: 0 / 5 (0)

Поради

Корисно знати

Відмова у візі в Канаду, що робити?

Якщо так сталося, що Вам надійшла відповідь з відмовою з Канадського посольства головне не впадати в паніку. Перше, що п ...

Що потрібно знати про візу в Канаду в період пандемії коронавіруса

Практично всі країни світу охоплені новим вірусом Covid-19, тому уряду вводять карантинні заходи спрямовані на уповільне ...

Що потрібно знати перед подачею на візу в Канаду

Без отримання візи в'їзд на територію Канади українцям неможливий. Заявку на візу необхідно подавати заздалегідь, бажано ...

Скільки потрібно часу для оформлення візи в Канаду?

Отже, як правильно розрахувати час, щоб все встигнути? Потрібно починати з планів, якщо це туризм - продумайте деталі по ...

Чи потрібна транзитна віза в Канаду для українців?

Транзитна віза в Канаду - надається іноземному громадянину, мета якого дістатися в країну призначення транзитом через Ка ...

Подайте
швидку заявку

З Вами зв'яжеться наш менеджер для обговорення деталей

Введіть ім'я
Введіть ваше мiсто
Avisa
Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний