Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний
Тел.:
Бізнес віза в США 2021 оформлення віз, фото на avisa.com.ua

Опубліковано на Avisa:   18.02.2021

Як правило громадяни іноземної держави для відвідування США повинні звернеться в посольство за візою. Існує величезна кількість категорій віз в США, кожна з яких визначає мету поїздки заявника.

Якщо Ваша мета поїздки в США пов'язана з бізнесом, наприклад відвідування професійної виставки, конференції, переговори з бізнес-партнерами та інше Ви повинні вибрати категорію візи B-1, але, якщо Ви плануєте окрім ділових поїздок здійснювати туристичні поїздки в США Вам необхідно вибрати комбіновану категорію візи в США — B-1/В-2.

Ділова віза в США зазвичай видається українцям з багаторазовим в'їздом, з тривалістю на 10 років.

Як отримати бізнес візу в США:

  1. Насамперед отримати підтвердження про Вашу мети поїздки. Це може бути оплачений або заброньований квиток на виставку/конференцію, запрошення від бізнес-партнерів.
  2. Зібрати пакет документів.
  3. Оплатити консульський збір.
  4. Заповнити візову анкету DS-160.
  5. Записатися на співбесіду в зручний для Вас час.
  6. Пройти співбесіду з візовим офіцером.
  7. Отримати візу.

Наша компанія Avisa має великий досвід у візовому оформленні ділових віз в США тому перед тим, як запускати процес оформлення візи в США рекомендуємо звернутися до нас за безкоштовною оцінкою шансів.

Ділова віза в США для українців оформляється посольством США в Україні. Щоб переконати співробітника посольства видати Вам бізнес-візу в США необхідно продемонструвати хорошу прив'язку до країни проживання.

Щоб оформити ділову візу в Америку 2021 необхідно заповнити анкету DS-160, про яку ми згадували раніше. Правильно заповнена форма DS-160 дуже важливий крок до отримання візи в США, адже перед тим, як провести з Вами інтерв'ю візовий офіцер посольства США попередньо її вивчить. Якщо в анкеті будуть численні помилки або неправильно вказана інформація візовий офіцер вже буде схильний до того, щоб відмовити у візі.

Бізнес віза в США 2021 може підійти не тільки приватним підприємцям і співробітникам міжнародних компаній, але і для вчених, які беруть участь в конференціях, симпозіумах або в семінарах. Абсолютно всі заявники, які оформлюють бізнес-візу в Америку повинні ознайомитися з процесом отримання візи в США, а також з усіма вимогами посольства.

Список документів для оформлення бізнес візи в США українцям:

  • Запрошення. Один із самих основних документів, який знадобиться для отримання ділової візи в США. Якщо Ви або Ваші співробітники мають намір відвідати США з метою ведення переговорів з американськими партнерами про співпрацю або для вивчення обладнання в США, укладання контрактів та інше в такому випадку необхідно, щоб приймаюча сторона в США відправила Вам / Вашим співробітникам бізнес запрошення. Якщо Ви будете брати участь в заході, наприклад у виставці, конференції, семінарі у Вас повинен бути документ, що підтверджує реєстрацію як відвідувача або ж як учасника заходу.
  • Документи, що підтверджують доходи і діяльність в країні проживання. Якщо Ви найнятий працівник, якого компанія відправляє у відрядження в США, Вам необхідно надати посольству довідку з роботи про зарплату за останні 6 міс, а також підтвердження від роботодавця, що всі Ваші витрати протягом бізнес-поїздки в США будуть покриті в повній мірі. Якщо Ви приватний підприємець або власник компанії Ви повинні надати податкові декларації про доходи за останній рік.
  • Прив'язка до країни проживання. Ви можете надати документи, які доведуть посольству, що після поїздки в США Ви повернетеся назад. Зазвичай це документи, що підтверджують що у Вас є сім'я (чоловік / дружина, діти), нерухомість та інше.
  • Додаткові документи. Іноді посольству необхідні додаткові докази, наприклад, які підтвердять історію Ваших ділових відносин з зарубіжними партнерами в США або що Ви досвідчений фахівець, який має досягнення в певній галузі.

Отримання бізнес-візи в США 2021 аж ніяк не просте завдання. Необхідно підготуватися до співбесіди, зібрати правильно пакет документів, заповнити анкету DS-160. Ви можете самостійно розібратися в процесі оформлення ділової візи в США, але, якщо у Вас виникають питання і Вам потрібна допомога / консультація наша компанія Avisa з радістю надасть Вам якісну підготовку в оформленні бізнес візи в США.

Рейтинг: 0 / 5 (0)

Поради

Корисно знати

Як отримати гуманітарний пароль в США українцю за новою програмою «Uniting for Ukraine» 2022?

Уряд США наприкінці квітня 2022 анонсував спрощену програму «Uniting for Ukraine» для отримання гуманітарного пароля ...

Популярні питання по візі B1/B2 в США

Віза B1/B2 в США є найбільш популярною в оформленні серед наших громадян. Люди, які вперше зіткнулися з цією процедурою, ...

Чим може закінчитися співбесіда в посольстві США?

Ви заповнили анкету, призначили дату співбесіди, підготували всі документи і обґрунтування чому Вам потрібно їхати в США ...

Перелік документів для отримання візи в США

Процедура відкриття візи в посольстві США кардинально відрізняється, від вимог, наприклад посольства Канади або Великобр ...

Правила користування не імміграційною візою B1 B2

Комбінована не імміграційна віза B1 B2 призначається для короткострокових ділових і розважальних подорожей до США, а так ...

Подайте
швидку заявку

З Вами зв'яжеться наш менеджер для обговорення деталей

Введіть ім'я
Введіть номер телефону
Введіть ваше мiсто
Avisa
Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний